DESIGN/ KONSEPTUTVIKLING

Det stilles store krav til butikkinnredningen. Den skal ivareta butikkens profil og øke salget, og samtidig som den skal være spennende og innbydende og funksjonell. Våre interiørarkitekter har bred erfaring innenfor innredningsløsninger til optikk, gullsmed, ur, klær/ sko, cafe/ bakeri samt kosmetikkbransjen. Interiørarkitekten tar utgangspunkt i dine ønsker og behov for å skape en innredning som ivaretar og bygger opp om din profil, samt fremmer en god kjøpsopplevelse. Løsninger og forslag presenteres med plantegninger, 3D tegninger, belysningsplan og farge/ materialcollager. Slik vil du kunne danne deg et bilde av hvordan din nye butikk vil se ut.

Lystad Spesialinnredninger bistår også med prosjektering og innredning til hotell, kontor, private boliger og møbeldesign. Gjennom interiøret og dets design, synliggjøres kundens identitet, visjon og personlighet. Våre interiørarkitekter sørger for en videreføring av disse gjennom valg av farger, materialer, interiør og belysning. Alt tilpasses ut fra en optimal planløsning for deres lokale og bruksområde. Dette visualiseres også med plan-, 3D tegninger og farge/ material collager.

Vi styrer hele eller deler av prosjektet avhengig av ønsker og behov. Våre prosjektledere er gjerne diskusjonspartnere ved ulike løsningsforslag og møter, hvis ønskelig, på befaring.

Designprosessen er en viktig del for å få et gjennomført og vellykket prosjekt, og vi legger stor vekt på å ha en god og aktiv dialog med våre kunder.

Vi hjelper deg å utnytte ditt disponible areal på best mulig måte, slik at du kan optimalisere din bedrifts omsetning!